Tilbage til Sponsorer

Bliv Sponsor

Vi kan altid bruge én hjælpende hånd!

Vi vil det bedste for vores medlemmer & trænere, vi vil give dem sammenhold og gode fodboldoplevelser!

Derfor er det for os vigtigt med støtte til økonomiske udgifter til diverse ting. Det kan være bolde, tøj, kegler eller tilskud til et arrangement som eksempelvis vores indendørs stævne eller turen til Spanien.

I Fraugde GIF kan vi altid bruge spændende samarbejdspartnere, store og små, i mange sammenhæng. Vi prøver altid at at tilpasse så vi tilgodeser den enkelte samarbejdspartners behov.

Samarbejdspartnere er ikke nødvendigvis et penge sponsorat. Hvis du eller dit firma, har gode input og gerne vil bidrage til klubbens udvikling, ved at deltage eller hjælpe med foreningsarbejdet i Fraugde, er du mere end velkommen til at kontakte Kristian Jakobsen – 61622932 eller på mail kj@mi.dk til en uforpligtende snak, eller kom ned i klubben og se hvem vi er.

Vi har altid en kop kaffe klar

dias2

dias3

dias4

Vigtige informationer omkring salg af sponsorater

For at virksomheden kan trække udgifter til et sponsorat fra i regnskabet, skal de have value for money: De sponserer ikke for at støtte men vælger et sponsorat som en form for reklame for vores klub. Derfor skal de penge (eller øvrige værdi), de yder, modsvares af en eksponering, som kan berettige den omkostning, sponsoratet udgør for klubben. De kan ikke donere 10.000 kr. som støtte til en eller anden begivenhed/sportsgren/klub/spejderkorps, hvis det eneste, de får ud af det, er et takkebrev. De køber synlighed –De kan trække sponsoratet fra i skat, dog ikke momsen.

Prisliste
3m bandereklame på stadion + Navneskilt Fraugdebyvej 2500,-
Navneskilt ved Fraugdebyvej 500,-
11-mands tøjsponsor + 3m Bande + Navneskilt* 5000,-
7-mand tøjsponsor + Bandereklame + Navneskilt* 4000,-
30 bolde + 3m Bande + Navneskilt* 5000,-
Priser er agivet pr. år og er inkl. Moms.
*Priserne vil det følgende år være 2500,-

Vi håber at hører fra dig!

fgif