Sponsorer

Beskrivelse af Fraugde Gymnastik- og Idrætsforening.

Fraugde GIF er beliggende i Odense SØ området. Foreningen er en af områdets største foreninger med gode faciliteter såvel indendørs som udendørs. Faciliteterne består af et stort fritidscenter med tilknyttet idrætshal. Udendørs er der 2 stk. 11-mands fodboldbaner, 3 stk. 7-mands fodboldbaner og 2 stk. 5-mands fodboldbaner.

Foreningen består af følgende afdelinger: Badminton, håndbold, gymnastik, amatørteater og fodbold. Medio 2018 er der i alt registreret godt 1200 medlemmer i de forskellige afdelinger tilsammen.  Fodboldafdelingen har Medio 2018 registreret godt 250 medlemmer.

Fodboldafdelingen.

Fodboldafdelingen består af følgende hold:

 

2 Seniorhold

1 Dame senior hold.

1 Platinhold

1 Veteranhold

1 Super Oldboys hold

1 U16 hold

2 U13-hold

1 U11-hold

2 U10-hold

1 U10-hold(Pige)

1 U9-hold

 

 

Lige siden fodboldafdelingen blev grundlagt, har det været en fast tradition, at det skulle være sjovt at gå til fodbold i Fraugde, samtidig med at man går på banen for at vinde kampene.

På seniorsiden er der på herresiden 2 hold i serie 3, men vi forventer at mindst det ene hold rykker op i serie 2 i indeværende sæson. På damesiden har vi et hold i serie 1 og forventer at udvide med endnu et dame hold i 7 mands rækken.

På ungdomssiden er der god fremgang, og særdeles de yngre drenge er der nu mange af i klubben, et problem tidligere hvor man blev nød til at blande flere årgange for at kunne stille et hold. Nu kan man stille rene årgange og der er masser af liv på træningsbanen.  Vi ønsker at fortsætte denne udvikling i Fraugde GIF.

En fodboldklub i fremdrift mod nye ”mål”, derfor har vi også brug for din virksomheds hjælp. Støt op om klubben. . . . bliv sponsor!!!!

 

Kontakt

Kristian Jakobsen

61622932

kj@mi.dk

Bliv Sponsor

Vi kan altid bruge én hjælpende hånd! Vi vil det bedste for vores medlemmer & trænere, vi vil give dem sammenhold og gode fodboldoplevelser! Derfor er det for os vigtigt med støtte til økonomiske udgifter til diverse ting. Det kan være bolde, tøj, kegler eller tilskud til et arrangement som eksempelvis vores indendørs stævne eller …

Klubbens Sponsorer

  Her på siden, kan du se hvem der støtter den lokale fodboldklub. Vi vil gerne sige mange tak for støtten til alle vores sponsorer.   Marslev EL  Allerup Installation Daglig Brugsen Fraugde    Thorup Maskinstation  Fyns Havedesign  Adam StilladserGartneriet Kaerby   Fraugde Tømmeren  Nybolig V/ Kim Toftdahl Gartneriet Ib Nygaard Min Købmand – Holluf …